27 Ekim 2010 Çarşamba

Efsane Savaşçılar | Legend Of The Tsunami | 2008 | DVDRip | TR Dublaj

Yapım:2008 ~ Tayland
Tür:Fantastik, Macera, Tarih
Yönetmen:Nonzee Nimibutr
Yapımcı:Nonzee Nimibutr

Oyuncular
Ananda Everingham, Dan Chupong, Libby Brien, Philip Hersh, Sorapong Chatree, Winai Kraibutr

Filmin Konusu & Özeti
Krallıklarını ve topraklarını korsan istilasına karşı korumaya çalışan 3 Langkasuka kraliçesinin hikayesini konu alıyor. Prenses Raja Hijau tarafından yönetilen liman kenti Langkasuka, Prens Ravai ve onun sağ kolu kara büyücü Black Raven önderliğindeki acımasız korsanlar tarafından yapılacak saldırıların hedefindedir. Prenses Raja Hijau mükemmel savaşçılar tarafından korunuyor olmasına rağmen kendini amansız bir mücadelenin içinde bulacaktır


26 Ekim 2010 Salı

Pıtırcık Le Petit Nicolas 2009

IMDB: Little Nicholas (2009) - IMDb

Yapım : 2009 ~ Fransa
Tür : Aile, Komedi
Yönetmen : Laurent Tirard
Senaryo : Alain Chabat, René Goscinny
Senaryo (Kitap) : René Goscinny
Görüntü Yönetmeni : Denis Rouden
Müzik : Klaus Badelt
Dağıtım : Tiglon
Süre : 1 saat 31 dk
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010 (Türkiye)

Oyuncular
Maxime Godart - Valérie Lemercier - Kad Merad - François-Xavier Demaison - Michel Duchaussoy - Daniel Prévost


Filmin Konusu
Pıtırcık hayatından memnundur: Onu seven bir ailesi, muhteşem arkadaşları vardır ve her şeyin böyle devam etmesini istemektedir.

Ancak birgün her şey değişir: Anne ve babasını konuşurken duyan Pıtırcık, konuşmalardan yeni bir kardeşi olacağı anlamını çıkarır ve paniğe kapılır. Herkes yeni gelen bebeği daha çok sevecek ve artık ailesinin onunla ilgilenmeye zamanı kalmayacaktır. Hatta Parmak Çocuk masalında olduğu gibi onu ormana bırakıp gideceklerdir. Pıtırcık ailesinin kendisinden vazgeçmemesi için çeşitli taktikler uygulamaya başlar ama bu taktikler pek istediği gibi işlemez ve sonuçta ailesini kızdırır.

Pıtırcık ve arkadaşları B planına geçerler: Pıtırcık önce geldiğine göre o kalacaktır ama bebekten kurtulmaları gerekir. Bu işi halletmek için önce paraya ihtiyaçları vardır, sonra ise Tam bu planı uygulamaya koyduklarında Tıngır, bir kardeşe sahip olmanın ve ağabey olmanın aslında faydaları olduğunu anlatır. Bunun duyan Pıtırcık, ağlayarak eve gider ve bir kardeşi olursa çok mutlu olacağını ailesine pişmanlıkla anlatır. Ailesi bu duruma şasırır çünkü bir yanlış anlama olmuştur.
Ama Pıtırcık'ı bekleyen başka bir sürpriz vardır.




Kanlı Yaz | Summer's Blood | 2009

Summer's Blood (2009) - IMDb [rate:4.6] 904 votes


Yapım:2009 ~ Kanada
Tür:Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:Lee Demarbre
Senaryo:Sean Hogan, Christine Conradt, Travis Stevens
Yapımcı:Neil Bregman, Pierre David, E. Andrew Pecs, Donald Osbourne, Sarah Deline, Curtis Crawford, Robert Menzies, Cinthia Burke
Görüntü Yönetmeni:Ioana Vasile
Müzik:Steve Gurevitch
Süre:1 saat 34 dk

Summer, otostop çekerek kendine eğlenceli bir tatil yaratmaya çalışırken arabasına bindiği ve evine gidip eğlenceli bir gece geçirdiği Tom'un evinde sabah uyandığında, aslında hiçbirşeyin göründüğü gibi olmadığını öğrenecektir. İçerisinde bulunduğu Hoxey'lere ait olan evin, Tom'da dahil tüm bireyleri vahşeti kendilerine eğlence yapmışlardır. Ailenin reisi Gant'ın Summer'ı bir kurban yerine aile bireylerinden biri haline getirme çabalarıyla birlikte aile içi çatışma, Summer'ı bir kurban olmaktan çok daha kötü noktalara getirecektir.





Kahire Zamanı | Cairo Time | 2010

Amerikalı evli bir kadınla, Mısırlı bir adam arasında yaşanan yasak aşkı anlatan Cairo Time, şehrin eşsiz doğası ve tarihi zenginliğini arka plana alırken, oryantalist tuzaklara düşmeyen bir aşk filmi… Egzotik bir diyarda iki yabancı arasında yaşanan aşk sinemada aşina olduğumuz bir konu. Kanadalı yönetmen Ruba Nadda’nın başarısı ise yazdığı senaryoda gizli. Filmi sürükleyici kılan Juliette ve Tareq’in seviyeli ve mesafeli aşklarından doğan gerilim. Başından sonuna izleyeni filme bağlıyor. Kahire’nin doğal güzelliği ise Luc Montpellier’in sinematografisiyle şiirsel bir hale bürünüyor. Juliette, Romeo’su Tareq’e aşık olurken aslında şehre de aşık oluyor. Kahire sokaklarında gezerken, kendi iç dünyasında çıktığı yolculukta başına gelenler için çıkar bir yol arıyor. Yıllardır unuttuğu bir hissi yeniden yaşamanın coşkusuyla vicdan azabı çekmek arasında bocalıyor. Seneler önce kalbi kırılmış melankolik Tareq ise, sahip olamayacağı bir kadınla imkansız bir aşkın arifesinde. Bütün bu ikilemlerin arka planında ise, tezatlar şehri Kahire var.



Kapımdaki Casus / The Spy Next Door | 2010 | MKV


http://www.imdb.com/title/tt1273678/
Fim, başrolünde Jackie Chan’ i casusluk kariyerini bırakıp yan kapı komşusu ve kız arkadaşı olan Gillian (Amber Valetta) ile oturmaya karar veren gizli bir CIA süper ajanı olarak Bob Ho rolünde oynatıyor. Ama Bob’un Gillian’ ın onunla evlenmeyi kabul etmeden önce tamamlaması gereken bir görevi daha vardır: 3 çocuğunun dostluğunu kazanmak.Gillian acilen şehirden ayrılmak zorunda kalınca, Bob çocuklara bakmak için gönüllü olur, böylece onların onayını kazanabilecektir. Ama çocuklardan biri yanlışlıkla çok gizli bir formülü bilgisayarından indirince, Bob’un baş düşmanı Rus bir terörist, Bob’u kariyerinin en zorlu görevinde, casusluk ve babalık rollerini değiştirmesi için zorlayarak saldırı için harekete geçer.Dövüş sanatları süper yıldızı Jackie Chan, başarılı bir destekleyici oyuncu kadrosuyla ekranlarda görülüyor.




24 Ekim 2010 Pazar

Katille 7 Gün | 7 Days | 2010 | MKV | TR Dublaj

[Resim: 7_Days_2010-www.mp3kap.net.jpg]
Yapım: 2010 ~ Kanada
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen: Daniel Grou
Senaryo: Patrick Senécal
Yapımcı: Nicole Robert
Görüntü Yönetmeni: Bernard Couture
Müzik: Nicolas Maranda
Oyuncular: Claude Legault, Fanny Mallette, Martin Dubreuil, Pascale Delhaes, Rémy Girard ve Rose-marie Coallier

Bruno Hamel (Claude Legault) otuz sekiz yaşında cerrahdır.eşi Sylvie ve sekiz yaşlarında olan kızları Jasmine ile birlikte mutlu bir yaşam sürerler, bu mutluluk küçük kızının tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmesi ile içinden çıkılmaz derin bir acıya dönüşmüştür.O andan itibaren Hamel ailesi büyük bir ruhasal çöküntüye uğrar.Tecavüzcü katil mahkemece tutuklanır cezaevine götürüldüğü sırada Bruno Hamel,büyük bir ayrıntıyla planladığı bir şekilde katili kaçırır,Bruno Hamel katili kaçırdıktan sonra yedi gün boyunca katile işkence yapacağına dair mektubu,polise yollar...

7 Days (2010) - IMDb

[Resim: 00571063554787974150.png]

[Resim: 69909244984964640032y.png]

[Resim: 90955720113397962047.png]

[Resim: 91563637395958561643.png]

Hotfile:
http://hotfile.com/dl/77996510/f158b61/7.Gun.2010.WebVadisi.CoM.mkv.html

Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/pUhHYQx/7.Gun.2010.WebVadisi.CoM.mkv